HÜDAPAR | Hür Dava Partisi
Telefon: +90(312) - 472 48 32 Fax: 0312 472 48 38
E-mail: iletisim@hudapar.org
Ehl-i Beyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Nehir Apt. No : 117-5 Balgat - ANKARA
Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Genel Başkan Yardımcımız merhum Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde Hakk'a yürüyerek sevenlerini hüzne boğdu.
Kemoterapi tedavisi nedeniyle doktorlar tarafından kimseyle görüşülmesine müsaade edilmeyen Yavuz, sevenlerinin kendisinin durumunu merak edip sürekli sorması üzerine sesli bir mesaj kaydetti.
"Sabretmek lazım"
Mesajında kendisini ahirete daha yakın hissettiğini ifade eden Yavuz, "Allah verir de alır da. Verirken de Allah'a şükretmek lazım alırken de sabretmek lazım. O bizim Rabbimizdir. O ne imtihan vermişse içinde bizim için bir rahmet gizlemiştir. Sabredelim." diyerek nasihatlerde bulunuyor.
"Her gün iki üç yere giden Mehmet Yavuz, şimdi iki üç aydır tek başına evdedir"
Yaşadıklarının bir imtihan olduğuna vurgu yapan Yavuz, "Kemoterapi alıyorum. Evden hiç çıkmıyorum. Doktorlar çok mecbur olmadıkça ziyaretleri yasaklamışlar. Kimse de eve gelip gitmiyor. Ben evdeyim, Kur'an okuyorum, ibadetlere ağırlık vermişim. Ya! Her gün iki üç yere giderdi Mehmet Yavuz, şimdi iki üç aydır tek başına evdedir. İmtihan böyledir. Allah verir de alır da. Verirken de Allah'a şükretmek lazım alırken de sabretmek lazım. O bizim Rabbimizdir. O ne imtihan vermişse içinde bizim için bir rahmet gizlemiştir. Sabredelim." dedi.
"İbadetlerimize devam, ihlasa devam, karşılıksız bir şekilde iyilik yapmaya devam"
"Allah sabredenlerle beraberdir", "Allah sabredenleri sever", "Sabredenleri (cennetle) müjdele" mealindeki ayetleri paylaşan Yavuz, "Allah sabrımızı arttırsın. Sabırsızlık gösterenlerden etmesin. İbadetlerimize devam, ihlasa devam, karşılıksız bir şekilde iyilik yapmaya devam, insanların nankörlüklerine karşı sabretmeye devam…" ifadelerini kullandı.
Yavuz: Allah'a emanet olun
Yaptıklarının Allah için olduğuna işaret eden Yavuz, "Allah için yapıyoruz. O biliyor. Kimse bilmese de olur." şeklinde konuştu.
Son olarak Yavuz, Türkçe, Kürdçe ve Zazaca "Allah'a emanet olun" diyerek hatır istedi, konuşmasını selamla kapattı.
HÜDA PAR GENEL MERKEZİ
"Açık Beta" sistemin TEST Aşamasının devam edip,ziyaretçilerin daha iyi performans sağlayabilmeleri için girdi/çıktılar kayıt altında tutulduğu süreçtir. Sistemimizde herhangi bir hata ile karşılaşmanız durumunda Buraya tıklayarak hatayı bildiriniz.